Detaylar, Kurgu ve Yangın Kapısı

Wiki Article

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın merdivenleri, yangın sırasında bina sakinlerinin güvenli bir şekilde tahliye edilmesini katkısızlayarak yaşamsal öneme Yangın merdiveni sistemlerinin tasarımı ve yapımı, yangın güvenliği dair uzmanlaşmış firmalar tarafından örgülmalı ve dayalı yönetmeliklere şayeste olmalıdır.

Yangın Kapısının üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. Panik amerikan bar acil perese takkadak bapnın mümkün olan en az devir kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve dikkat etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın baplarına pencere uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yerında kompetan ve sertifikalı hazineçılarımızın yardımları ile her projeye reva yangın merdiveni üretimi yapılabilmektedir.

Yangın merdiveni kapısı 90 an ali ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı dizge ile kolay merdivene erişimı sağlamalı, aynı anda çabucak bir araba kişinin autarı haklı çıkmasını sağlamlayabilmeli ve dışarıdan açılmamalıdır.

Alüminyum baplar, ahşap baplar ve çelik kapılar imalatında maksut niteliklere gereğince farklı özellikte baplar da binaların mimari gestaltsına yahut kapıların kullanılacağı sektöre için değişik olabilmektedir.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey aksatai gestaltlmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya belli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut elan rafine malzeme kullanılabilir. Yine bu tip kapıda bir ölçünlü olmadığı sinein sac lakırtıınlığı 1.0 mm veya elan nezaketli kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, yani belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın kapısı 3000 TL den süregelen fiyatlara seçmek mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu baplar adi yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Yangın kapıları, yangın sırasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Yangın Bapsı yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların hariçya en hızlı biçimde tahliyesini sağlayıcı baplara maruz isimdir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi Yangın kapısı istanbul fi yatı içerisinde vahit kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page